marți, 16 martie 2010

Predoslovie

Poate ca asa ar fi trebuit sa incep.

Am facut insa altceva si la-nceput am postat o poveste, caci trebuie sa stiti voi ce intrati aici (nu, nu sa lasati orice speranta), dar trebuie sa stiti, zic, ca desi ceea ce vedeti este in forma un blog, in fond este doar un spatiu in care eu nu voi pune orice, oricand, oricum. Nu se va intmpla sa am oares’ce dureri de burta si dimineata sa va-mpartasesc din uriasa impresie pe care mi-a lasat-o toaleta luminata in miez de noapte sau sentimentul golirii dupa experienta traumatica pe campul trudei intru digestie si avatarurile de aici pornite. Nu va voi lasa sa vedeti nici macar cum, sleit, dar fericit dupa astfel de trebi ma intorc in patul meu vegheat de ilustre nume coborate spre sfat din copertile cele multe vietuitoare pe noptiera mea.

Ei bine, nu, nu asa ceva veti vedea, veti citi unii si veti intelege cativa. Ci altfel de lucruri, dragii mosului. Veti vedea, citi, etc. intamplari, visuri (da, dintre acelea de noapte!), si lucruri care trec prin mine si prin care trec eu uneori. Si ca sa nu le pierd de tot aleg sa le fotografiez in cuvinte la vremea lor, caci timpul tare le mai usuca si altfel as pierde culori, mirosuri, senzatii si gusturi. Si astfel voi insiva le veti judeca dupa dreptate si dupa propria voastra masura.

Asa ca voi scrie cum voi putea si cum se va-ntampla. Iar povestea de-nceput este chiar de inceput si poate sa arate cam cum se vor petrece a’ste lucruri in a’st loc.

Si de aceea va fi cum va fi si eu voi acelasi, pentru Domniile Voastre.

Un comentariu: